Studenta de doar 18 ani a fost ucisă într-un tragic accident de mașină cu doar o săptămână înainte ca ea să-și împlinească visul din copilărie de a deschide o școală de dans.

Citește și: Accident dramatic în județul Dâmbovița. Un copil de 9 ani și mama lui au fost spulberați de mașină. Băiatul a fost aruncat pe contrasens

Hallie Mae Colquhoun a fost ucisă când Fiat-ul ei 500 de culoare neagră s-a izbit frontal de un VW Tiguan SE alb, în apropierea casei ei din Corby, Northamptonshire.

Mama tinerei, cu inima frântă de durere, Emma Colquhoun, a descris-o pe studenta de 18 ani drept „cea mai frumoasă fată și în interior, și în exterior”.

"Era visul ei din copilărie"

Destinul a făcut ca Hallie Mae să fie ucisă cu doar o săptămână înainte ca tânăra să-și deschidă propriul studio de dans.

"Era visul ei din copilărie", spune mama adolescentei, potrivit LBC.co.uk.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Hallie Mae Colquhoun, în vârstă de 18 ani, era pe punctul de a-și deschide propriul studio de dans când destinul i-a fost frânt în mod inexplicabil.

"Era visul ei din copilărie"

"Era visul ei din copilărie", spune mama tinerei despre scoala de dans

[Sursa foto: LBC.com]

Mesaj tulburător înainte de accidentul tragic

Adolescenta a scris pe Instagram în urmă cu câteva săptămâni: „Este oficial! Ignite Dance Space se va deschide pe 20 septembrie 2023 la Priors Hall Park Community Centre❤️"

„Am așteptat atât de mult să împărtășesc această știre cu toată lumea. În ultimele 6 luni, am plănuit tot ce este de făcut la Ignite. Ignite Dance Space este un mediu în care oricine, indiferent de abilitățile sale, poate veni și învăța să danseze", a scris Hallie Mae înainte de tragicul accident.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hallie Mae Colquhoun (@halliemaex)

"Lumea noastră s-a prăbușit"

Vorbind despre planurile mărețe ale fiicei sale de a-și înființa propriul studio de dans, doamna Colquhoun a scris: „Aseară, lumea noastră s-a prăbușit când frumoasa noastră fetiță a fost luată de la noi".

Femeia a spus că este „devastată dincolo de cuvinte” și a adăugat că a fost unul dintre „cei mai mândri părinți” urmărind visele fiicei sale.

Hallie Mae Colquhoun

Hallie Mae Colquhoun, destin frânt

„Nu m-aș fi gândit nici într-un milion de ani că voi scrie așa ceva. După cum mulți dintre voi știți, Hallie urma să-și deschidă școala de dans săptămâna viitoare și credem că acesta este cel mai bun mod pentru a transmite mesajul către părinți și elevi".

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Anna Andrea a murit după un lifting facial și o operație de liposucție. Fiica îndoliată a femeii, în stare de șoc

„Simt că îi datorez lui Hallie să vă spun cât de uimitoare era. Cea mai frumoasă fată în interior și în exterior, cu cea mai bună inimă din toate timpurile. Era pasionată, motivată, hotărâtă și concentrată. Avea planuri atât de mari pentru Ignite Dance Space și și-a pus inima și sufletul să creeze ceva special".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hallie Mae Colquhoun (@halliemaex)

„Mi-aș dori doar să ne trezim din acest coșmar și să te avem din nou în brațe. Suntem cei mai mândri părinți și atât de norocoși că ești fata noastră", a mai scris mama tinerei dispărute în urma tragicului accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si