Andreea Tomuta Georgiana, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National "Mihai Eminescu" din Bihor, a fost transportata la Spitalul Fundeni din Capitala. Fata este acum orfana de ambii parinti, dupa ce si tatal ei a murit. Tanara si parintele ei au mancat impreuna ciupercile otravitoare, iar barbatul nu a supravietuit. Mama fetei a decedat in urma cu un an de zile, suferind de cancer.

Ficatul care ii va fi transplantat tinerei a fost prelevat de la un adolescent de 14 ani, din Bihor, care a fost lovit de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta. Baiatul a iesit de pe o strada fara sa se asigure si a fost lovit in plin, de o masina care circula regulamentar. Tanarului decedat i s-au prelevat mai multe organe, care vor putea salva mai multe vieti. Ficatul si corneea au ajuns la Bucuresti, plamanii vor ajunge la clinica AKH din Viena, rinichii la Cluj, iar inima la Tg. Mures. La Bihor, este a cincea prelevare de organe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si