Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 19 ani din Targu Jiu s-a sinucis din dragoste. Fata a luat un pumn de pastile

O banala cearta din dragoste a facut-o sa isi ia zilele. Adelina Roxana avea doar 19 ani, si dupa ce s-a certat cu iubitul ei, s-a decis sa ia un pumn de pastile.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata a fost preluata cu ambulanta si transportata la Urgente in Targu Jiu. Medicii i-au administrat tratament si parea sa raspunda la el, asa ca a fost internata pe sectia medicala a SJU Targu Jiu, scrie publicatia Pandurul.

Cateva ore mai tarziu, starea fetei s-a inrautatit, iar medicii au solicitat un elicopter SMURD pentru a fi transferata la Spitalul Floreasca, din capitala.
Insa tanara n-a mai rezistat si a murit pe patul de spital.
„Ce mana grea ai Doamne... Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce trec eu... stiu ca multi ma judeca dar nimeni nu stie ce e in sufletul meu. Va multumesc tuturor, ea a fost si va fi inima si sufletul meu”, a postat baiatul la cateva ore de la tragedie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Zeci de prieteni l-au incurajat si i-au transmis sa fie puternic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI