Emma Crofts- Wilson este o tanara in varsta de 19 ani din Noua Zeelanda care si-a nascut fetita chiar pe podeaua din bucatarie pentru ca nu a stiut ca este insarcinata. Tanara era singura acasa cand s-a declansat travaliul. Cu o seara inainte pe Emma a inceput sa o doara burta, dar nu a dat mare importanta acestui lucru si s-a culcat.
A doua zi cand s-a trezit durerea nu trecuse asa ca a luat niste Panadol.
"Nu am stiut ce mi se intampla. Abia cand m-am uitat in jos si am vazut capul bebelusului mi-am dat seama ca nasc" a declarat tanara.
Am fost socata si nu prea stiam ce sa fac, dar am reusit sa tai cordonul ombilical cu o foarfeca de bucatarie, apoi am invelit-o intr-un prosop".
Dupa ce a nascut, Emma i-a trimis un mesaj mamei sale: "Te rog sa nu fi suparata sau nervoasa, dar tocmai am nascut. Nu stiu ce sa fac".
Parintii tinerei au venit de urgenta acasa si le-u dus pe tanara mamica si pe fetita la spital, iar medicii au constatat ca cele doua sunt intr-o stare foarte buna.
Emma spune ca nu s-a ingrasat deloc in timpul sarcinii si ca mereu a avut un ciclu menstrual neregulat, asa ca nu si-a facut griji in acest sens.
Micuta Hannah-Marie are acum 11 luni si este o fetita perfect sanatoasa.
Tatal acesteia este un australian cu care Emma a avut o aventura de o noapte si caruia nici macar nu ii mai stie numele.
Din fericire, tanara are parte de tot sprijinul familiei sale, scrie au.news.yahoo.com.

Emma Crofts- Wilson este o tanara in varsta de 19 ani din Noua Zeelanda care si-a nascut fetita chiar pe podeaua din bucatarie pentru ca nu a stiut ca este insarcinata.

Tanara era singura acasa cand s-a declansat travaliul. Cu o seara inainte pe Emma a inceput sa o doara burta, dar nu a dat mare importanta acestui lucru si s-a culcat. A doua zi cand s-a trezit durerea nu trecuse asa ca a luat niste Panadol.

"Nu am stiut ce mi se intampla. Abia cand m-am uitat in jos si am vazut capul bebelusului mi-am dat seama ca nasc" a declarat tanara. "Am fost socata si nu prea stiam ce sa fac, dar am reusit sa tai cordonul ombilical cu o foarfeca de bucatarie, apoi am invelit-o intr-un prosop".

Dupa ce a nascut, Emma i-a trimis un mesaj mamei sale: "Te rog sa nu fii suparata sau nervoasa, dar tocmai am nascut. Nu stiu ce sa fac". Parintii tinerei au venit de urgenta acasa si le-au dus pe tanara mamica si pe fetita la spital, iar medicii au constatat ca cele doua sunt intr-o stare foarte buna.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Emma spune ca nu s-a ingrasat deloc in timpul sarcinii si ca mereu a avut un ciclu menstrual neregulat, asa ca nu si-a facut griji in aceasta privinta.

Micuta Hannah-Marie are acum 11 luni si este o fetita perfect sanatoasa.Tatal acesteia este un australian cu care Emma a avut o aventura de o noapte si caruia nici macar nu ii mai stie numele. Din fericire, tanara are parte de tot sprijinul familiei sale, scrie au.news.yahoo.com.

Sursa foto: Facebook

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si