Trei tineri au fost arestați de autoritățile din Colorado pentru că ar fi aruncat cu pietre mari în șoferii care treceau printr-un loc din afara orașului Denver.

Citește și: VIDEO- ”RAR Auto Pass”, documentul care schimbă piața auto

Mai mulți șoferi au fost răniți, însă Alexa Bartell, în vârstă de 20 de ani, nu a avut nicio șansă când a lovit-o bolovanul uriaș.

Citește și: Cinci adolescenți din Olt au pulverizat o substanţă albă pe mai multe maşini parcate

Suspecții – Joseph Koenig, Nicholas „Mitch” Karol-Chik și Zachary Kwak, toți în vârstă de 18 ani – au fost luați în custodie la casele părinților lor din Arvada, Colorado, a anunțat miercuri biroul șerifului din Jefferson County.

Toți trei se confruntă cu acuzații de crimă de gradul I, potrivit CBS News.

Ce trei indivizi care aruncau cu pietre mari în mașini

Mai grav, cei trei adolescenți acuzați că au ucis tânăra femeie de 20 de ani ar fi făcut și o fotografie a locului accidentului ca amintire, conform unei declarații pe propria răspundere de la biroul șerifului din comitatul Jefferson, citată de The Denver Post.

Cum s-a întâmplat tragedia

Potrivit poliției, șase șoferi din zona Denver au raportat în seara zilei de 19 aprilie 2023 că au fost aruncate pietre în mașinile lor.

Doi dintre șoferi au suferit răni ușoare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În jurul orei 22:45, Alexa Bartell conducea de-a lungul unui drum din comitatul Jefferson când o piatră mare a trecut prin parbrizul ei, lovindu-o și ucigând-o pe loc.

Citește și: FOTO/VIDEO- Acest bărbat a dispărut de acasă 7 luni. Când a revenit, familia lui a avut parte de un șoc

O prietenă care era la telefon cu ea în acel moment a devenit îngrijorată când convorbirea s-a oprit brusc.

Prietena a urmărit telefonul Alexei Bartell și l-a localizat pe un câmp, unde a fost găsit cadavrul tinerei.

Biroul șerifului a spus că „cercetarea dispozitivelor mobile” și informațiile din partea publicului au contribuit la cele trei arestări.

Nu este clar care dintre suspecți a aruncat piatra care a ucis-o pe Alexa Bartell, a adăugat biroul șerifului, dar toți trei sunt suspectați că au aruncat cu pietre în mai multe mașini.

Deși decesele cauzate de astfel de bolovani aruncați de la înălțime sunt relativ rare în SUA, nu este cu totuși primul incident fatal de acest fel.

@dark_hive Colorado police arrested three 18-year-olds for the death of 20-year-old Alexa Bartell. Bartell was killed when a rock was thrown at her car's windshield while she was driving. #alexabartell #breakingnews #rip #sad #truecrime #truecrimetiktok #teenagers #seniors #fyp ♬ Get You The Moon- Kina

Alte persoane nevinovate, ucide de bolovani aruncați de la înălțime

În 2019, Keila Flores, o mamă de trei copii în vârstă de 33 de ani, a fost ucisă când o piatră mare aruncată de pe un pasaj feroviar din Temple, Texas, s-a izbit de parbrizul mașinii în care se aflau ea și familia ei, a transmis poliția.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Ucigașa-clovn a recunoscut că și-a omorât rivala, după 33 de ani de la crimă

Flores era pe scaunul pasagerului. În 2018, Joe Shelton, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis când o bucată mare de beton aruncată de pe un pod s-a prăbușit prin parbriz în timp ce conducea la muncă în Nashville, au spus autoritățile americane.

Jocul stupid al adolescenților americani

În 2017, Kenneth White, un tată în vârstă de 32 de ani, a fost ucis când o piatră mare aruncată de pe un pasaj superior de pe autostradă din Genesee County, Michigan, a trecut prin parbrizul dubei în care călătorea. White era pe scaunul pasagerului.

Citește și: Noi detalii din dosarul în româncei care a ucis intenționat cu mașina un copil și pe mama! Judecătorii au dat verdictul

Patru adolescenți au recunoscut ulterior că au aruncat cu pietre de pe pasaj suprateran – într-un joc pe care l-au numit „pasăre” – și au fost condamnați la închisoare când au împlinit 18 ani.

În același an, Marquise Byrd, în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă de un sac de nisip aruncat de pe un pasaj din Toledo, Ohio, Acesta a spart parbrizul mașinei în care călătorea.

Patru adolescenți au pledat ulterior vinovați în tribunalul pentru minori pentru acuzații de crimă, omor din culpă și vandalism casupra unor vehicule, dar nu au executat închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si