Trinity Rowles, în vârstă de 20 de ani, a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală după un atacul unui câine periculos.

Citește și: VIDEO- Rudy, tânărul care a fost găsit după 8 ani, nu ar fi dispărut niciodată. Mama lui l-ar fi sechestrat și abuzat ani de zile: „M-am săturat să trăiesc ca un sclav”

Medicii i-au luat grefe de piele de pe scalpul capului pentru a-i reconstrui nasul după atacul canin care i-a schimbat viața.

Citește și: Profesoara cu cont interzis minorilor iese la atac: "Am fost concediată dintr-un motiv meschin. Nu fac rău nimănui"

În mod neașteptat, însă, pe nasul refăcut cu pielea de pe scalp îi crește păr, potrivit Daily Star.

Operație reușită, dar cu complicații estetice

Tânăra femeie a rămas nedumerită când a început să-i crească părul pe nasul reconstruit de medici.

Trinity Rowles, al cărei nas a fost smuls într-un atac devastator de câine, a dezvoltat puf și păr pe față după ce a făcut o grefă de piele.

Citește și: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, mare risc și operațiuni cu produse psihoactive

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tânăra de 20 de ani, care a postat online informații cutremurătoare despre trauma prin care a trecut, sub numele de utilizator @trinnyb.02, a fost atacată de un câine când a părăsit casa tatălui ei din Pennsylvania, SUA, după o ceartă aprinsă.

Trinity Rowles

Trinity Rowles, mușcată de câinele familiei

[Sursa foto: Daily Star]

Tânăra de 20 de ani a suferit răni care i-au schimbat viața după ce pitbull-ul a mușcat-o și a târât-o de jur împrejur, lăsând-o cu leziuni severe la nivelul feței, urechilor și brațului.

Citește și: Femeia care a cheltuit 120.000 de euro ca să devină o „păpușă” a dezvăluit cum arăta înainte de schimbare- FOTO

A fost dusă de urgență la spital și a supraviețuit în mod miraculos „experienței aproape de moarte” – dar a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a-și reconstrui fața, nasul și urechile.

Imagini șocante cu nasul plin de păr

Într-un videoclip viral pe TikTok, care a obținut peste 5,7 milioane de vizualizări, Trinity a creat o „compilație păroasă” de imagini care îi arată nasul reconstruit. Ea a subtitrat clipul „love thisssss” și a adăugat: „Să ne amintim să fim oameni drăguți”.

Imaginile publicate de fată sunt de-a dreptul șocante:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si