Tânăra din Wisconsin a pledat nevinovat pentru crima comisă, susținând că a avut un „vis” când și-a înjunghiat fostul iubit adormit, arată documentele instanței.

Citește și: VIDEO. Un oraș din Elveția te plătește cu 25.000 de euro ca să te muți acolo

Potrivit NY Post, Morgan Lund, în vârstă de 21 de ani, a pledat ca nevinovată pentru înjunghierea macabră din 18 februarie, invocând o boală mintală.

Citește și: Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Poliția a ajuns la casa cuplului din Oshkosh chiar înainte de ora 8 dimineața pentru a o găsi pe Morgan Lund plângând, acoperită de sânge și încercând să oprească sângerarea din rănile victimei, potrivit plângerii penale împotriva ei.

Criminala spune că a acționat ca o somnambulă

Morgan Lund le-a spus polițiștilor că „a crezut că a văzut ceva ca o figură întunecată” când și-a atacat fostul iubit – cu care are un copil și de care se despărțise recent.

Femeia susține, în apărarea din proces, că „este ceva în neregulă cu capul meu”.

Citește și: Metoda incredibilă prin care o româncă a furat de la un om care a ajutat-o! Nimeni nu se aștepta la asta

Tânăra mamă a susținut că s-a trezit în jurul orei 6:30 și a dus copilul în sufragerie pentru ca fetița să se poată juca în țarc înainte de a se întoarce în pat.

Ar fi avut halucinații cu o „figură” întunecată, non-umană

„Avea o amintire confuză despre ceva care ar fi putut fi un vis sau imaginația ei, dar credea că [victima] țipa la fiica lor”, se arată în documentele instanței.

Citește și: Polițistă ucisă de soț pe motiv că a refuzat să-și facă datoria în pat

Morgan Lund le-a spus polițiștilor că a văzut apoi o „figură” întunecată, non-umană – un fenomen cu care ar avea halucinații de șase luni și atunci a început să-și atace fostul iubit, potrivit plângerii din tribunal.

Citește și: Tânărul de 22 de ani care a înscenat un jaf armat pentru a-și ucide părinții și sora și-a primit pedeapsa


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si