Chloe Stein, în vârstă de 23 de ani, a fost văzută ultima dată luni, când a susținut, într-un mesaj text către iubitul ei, că a fost oprită de poliție pe un drum pustiu.

Citește și: O adolescentă a fost dată dispărută. Fata a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă

În cele 20 de ore de căutări ale dispărutei cu forțele speciale ale poliției  „zeci de mii de dolari” au fost cheltuiți, au transmis autoritățile din Pennsylvania.

Citește și: VIDEO. O turistă a urmat orbește indicațiile GPS și a plonjat cu mașina în mare

Stein a fost acuzată de întocmirea de rapoarte false, alarmă falsă către agențiile de siguranță publică, obstrucționarea administrării legii, precum și conduită ilegală.

De ce și-a înscenat dispariția Chloe Stein 

Chloe Stein a fost dată dispărută a doua zi, când mașina sa Volkswagen Beetle a fost găsită cu telefonul mobil înăuntru. În următoarele 20 de ore, autoritățile au cheltuit „zeci de mii de dolari” în căutarea femeii.

Stein a fost găsită în siguranță marți seara și le-a spus autorităților o poveste incredibilă despre cum a fost ținută sub amenințarea armei înainte de a fi eliberat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar poliția de stat din Pennsylvania a spus că dovezile sunt inconsistente și Chloe Stein a recunoscut apoi că a inventat întreaga poveste.

Chloe Stein, în vârstă de 23 de ani

Chloe Stein, în vârstă de 23 de ani

Stein a fost acuzată, între altele, de întocmirea de rapoarte false de contravenție, alarmă falsă pentru agențiile de siguranță publică și obstrucție în administrarea legii.

Ea a fost trimisă în judecată miercuri dimineață și urmează să se întoarcă în instanță pentru o audiere preliminară pe 25 mai.

Ce a transmis poliția despre "dispăruta" închipuită

Într-o conferință de presă de marți seară, polițistul Steve Limani a anunțat că Stein a fost găsită la casa unei cunoștințe din localitatea Jeannette.

Limani a explicat că nu exista nicio dovadă despre sechestrarea sau răpirea lui Stein și că se crede că ea și-a abandonat mașina luni seară după ce i-a trimis mesaje mesaje iubitului ei și apoi a mers pe jos la reședința din Jeannette, unde a stat aproximativ 21 de ore.

Poliția a clarificat miercuri că Stein a stat ascunsă într-un garaj de lângă Wylie Avenue, unde locuiește familia ei. O vecină a spus WPXI că Stein a apărut pe verandă, iar familia ei și autoritățile au fost apoi contactate. Atunci a spus poliției despre presupusa ei răpire.

Chloe Stein s-a ascuns timp de două zile

Chloe Stein s-a ascuns timp de două zile

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Tânăra studentă, prinsă cu minciuna. Ce motiv a avut

„Dovezile video, dovezile celulare și informațiile obținute în timpul interviurilor au concluzionat că Stein a fabricat incidentul”, au scris polițiștii în rechizitoriu.

„Când a fost interogată în continuare cu privire la neconcordanțele din declarații, Stein a recunoscut că a fabricat toate informațiile referitoare la incident”, mai spun autoritățile.

Chloe Stein și-a simulat dispariția, deoarece, în timp ce prietenii și colegii ei își așteptau cu nerăbdare absolvirea, ea știa că nu va face parte din ea.

Mama lui Stein a spus poliției că fiica ei urmează să absolve Penn State Greater Allegheny în acest weekend, dar un oficial al universității a confirmat pentru poliție că Stein nu a mai fost la școală de mai mult de un an.

Un reprezentant de la Penn State Greater Allegheny a declarat ulterior că tânăra Stein nu a fost înscrisă la niciun campus din Penn State din semestrul de toamnă 2018!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si