Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 23 de ani isi striga DUREREA! Se lupta cu o boala cumplita si are nevoie de ajutorul nostru!

"Ajutor! Vreau sa traiesc!". Acestea sunt cuvintele unei fete de numai 23 de ani din Navodari care de 4 ani se lupta cu o boala cumplita numita cancer.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

La varsta de 20 de ani Ioana Alina s-a operat de  carcinom mamar invaziv, in loc sa-si traiasca tineretea ca orice fata de varsta ei. 

Doi ani mai tarziu de la aceasta cumplita tragedie, tanara are metastaze osoase. La un an de la trtament  metastazele sunt multiple si durerea este greu de suportat. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Singura speranta de mai bine este un altfel de tratament gasit la clinica Anadolu din Turcia, dar din pacate, casa de asigurari nu deconteaza si familia nu isi permite sa suporte asemenea costuri. 
Suma necesara este 15 000 de euro. 

Fata, familia si apropiatii apeleaza la ajutorul nostru, al tuturor, sa donam o suma oricat de mica, pentru ca Alina sa primeasca tratamentul si sa duca o viata cat de cat normal, fara dureri. Puteti dona bani in urmatoarele conturi bancare:

Cont ron RO30BTRLRONCRT0283110301

Cont euro RO77BTRLEURCRT0283110301

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI