Bethan Gaskin din Marea Britanie, în vârstă de 24 de ani, a dus ”joaca” la extrem. Tânăra a vrut să își impresioneze prietenii, la o petrecere, însă finalul a fost unul dramatic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Interlopii au făcut chetă pentru înmormântarea lui Nicu Maharu

Fata a vrut să le arate celor apropiați un truc prin care își îndeasă în gură biscuiți cu ciocolată. Nemaiputând să respire și cu gura plină, tânăra s-a speriat foarte tare, așa că a mers de urgență la toaletă. După ceva timp, prietenii ei, văzând că Bethan nu se mai întoarce, au mers să vadă dacă nu cumva a pățit ceva. Atunci când au deschis ușa de la toaletă, au găsit-o pe tânăra de 24 de ani prăbușită pe jos.

Au sunat imediat la ambulanță, iar medicii au transportat-o la spital, unde i-a fost acordat primul ajutor. Din păcate, după cinci zile în care a fost sub atenția medicilor, tânăra a murit. Tânăra avea și o fetiță, conform publicației The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si