Tânăra de 24 de ani a trăiește un adevărat coșmar după ce ceea ce ea credea că este o „simple bășică” fără mare importanță i-a făcut pe medici să decidă amputarea părții inferioare a piciorului drept.

Citește și: VIDEO Flavius, filmat cum se îneacă! "Băiatul a strigat, nu l-a băgat nimeni în seamă"

Charlie Beardshall-Moore, din localitatea britanică Hull, a trimis un avertisment urgent oamenilor pentru a fi conștienți de cât de gravă poate deveni o bătătură, dacă nu i se acordă asistență medicală la timp.

Femeia se recuperează în prezent acasă într-un scaun cu rotile până când medicii îi pot monta un picior protetic- proces care poate dura până la trei luni.

Ce a pățit tânăra de 24 de ani din Marea Britanie

Charlie obișnuia să fie o persoană activă și sportivă, spunând că transformarea ei a fost traumatizantă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A trecut acum de la plăcere de a înota și de a merge în excursii sau la cumpărături la a fi închisă în casa ei, imobilizată într-un scaun cu rotile și dependentă de ajutorul primit de la partenerul de viață și de la bunica ei.

Totul s-a întâmplat după ce a neglijat o bășică urâtă apărută pe laba piciorului. A lăsat-o mai multe săptămâni netratată și, în cele din urmă, rana s-a infectat, amenințăndu-i ulterior viața și integritatea corporală.

Citește și: "Simt că suntem mai aproape ca niciodată". O femeie și-a obligat mama și fratele să mănânce din cenușa bunicii lor. Totul a început, de fapt, ca o farsă

Tânăra a dezvăluit pentru publicația online HullLive că toată nenorocirea a fost din cauza infecției de la bătătură, iar medicii i-au spus abia săptămâna trecută că singura metodă de recuperare era amputarea părții inferioare a piciorului drept.

Cealaltă metodă, care presupunea prelevarea unei artere de pe un picior și introducerea ei în celălalt, a fost exclusă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Charlie a spus: "Oamenii trebuie să meargă să-și verifice imediat o rană la picior. Acum mi-am pierdut piciorul. S-ar putea întâmpla oricui dacă lasă netratate bășicile care apar"

"Viața mea s-a schimbat total. Obișnuiam să ieșim și eram activă- în fiecare zi, înot, alergare, serviciu la KFC și mersul la cumpărături. Acum mi-am pierdut independența și trebuie să mă bazez pe partenerul și pe bunica mea", a povestit ea.

Tânăra de 24 de ani a mai spus că face ședințe de consiliere psihologică: există o echipă de sănătate mintală care se ocupă de ea, pentru că suferă de depresie, deoarece nu mai poate avea stilul de viață pe care îl avea înainte de infecție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si