Jasmine a  fost diagnosticata cu hipertirodidism la varsta de 11 ani, iar pana a implinit 24 de ani, se ingrase deja foarta mult. Pe langa boala care i-a afectat metabolismul, tanara manca haotic, astfel ca ajunsese sa cantareasca mai mult de 140 de kilograme.  „Deveam din ce in ce mai mare. Voiam sa mananc tot ce mananca un adolescent”, a povestit tanara pentru Daily Mail.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

A incercat numeroase diete, insa s-a descurajat vazand ca trebuie sa renunte la toate mancarurile care ii placeau.  Dupa ce a trecut printr-o despartire si a supravietuit unui jaf, a decis ca e nevoie de o schimbre in viata ei.

Jasmine si-a luat aplicatie prin care a inceput sa isi noteze tot ce mananca, limitandu-se la 1.200

de calorii de pe zi. Apoi a inceput sa mearga la sala in fiecare zi si sa iasa la plimbari cu prietenele ei. A slabit 50 de kilograme in opt luni, insa in lunile urmatoare a mai pierdut cateva kilograme treptat, slabind, in total, 78 de kilograme. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si