Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 28 de ani a fost batuta cu bestialitate si lasata sa zaca in tufisuri de sotia amantului ei

O tanara a fost gasita zacand in tufisuri, desfigurata, dupa ce a fost batuta cu bestialitate de sotia amantului ei. Trecatorii s-au oprit sa ii ofere ajutor femeii. Incidentul a avut loc in provincia chineza Shandong.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Media chineza sustine ca femeia, care a fost lasata cu fata umflata, a fost batuta de sotia amantului ei. Tanara de 28 de ani si-a pierdut cativa dinti si era de necunoscut. Avea fata umflata in urma loviturilor primite de la sotia inselata.

Fotografiile publicate pe retelele de socializare dezvaluie cum arata femeia inainte de atac. Loviturile au facut-o de nerecunoscut. Altii sustin insa ca fotografiile apartin, de fapt, altei persoane, relateaza The Sun.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tot aici au aparut si informatiile potrivit carora femeia ar fi fost batuta de patru barbati angajati de sotia inselata, in mai multe randuri, timp in care victima a fost sechestrata.

In ciuda bataii dure la care a fost supusa, tanara a refuzat sa deppuna reclamatie si sa vorbeasca despre ce s-a intamplat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI