Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Hunedoara a nascut imediat cum a urcat in ambulanta care trebuia sa o transporte la spital

O femeie de 29 de ani din judetul Hunedoara care intrase in travaliu a nascut in ambulanta solicitata sa o preia, la cateva minute dupa ce a fost urcata in autosanitara.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, marti, in jurul orei 10.00, echipajul de prim-ajutor de la Punctul de Lucru Baru, format din trei persoane, a fost solicitat de o femeie insarcinata care intrase in travaliu.

Pompierii au ajuns in doar cateva minute la casa femeii si au urcat-o in ambulanta pentru a o transporta la spitalul din Hateg, unde urma sa nasca.
 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Desi distanta dintre localitatea Baru si orasul Hateg este de doar 25 de kilometri si poate fi parcursa in mai putin de o jumatate de ora, femeia, in varsta de 29 de ani, nu a mai rezistat pana la spital. Imediat dupa ce s-a intins pe targa a dat nastere, in ambulanta, unei fetite careia pompierii i-au acordat asistenta medicala”, arata reprezentantii ISU.

Femeia a nascut o fetita de trei kilograme, sanatoasa.

Aceasta este a treia nastere asistata de catre echipajele Punctului de Lucru Baru, in acest an.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI