Cuplul se afla pe motocicletă, atunci când au fost implicați într-un accident cu un SUV condus de o femeie. Marika s-a stins din viață pe loc, chiar de ziua ei. Pierpaolo, grav rănit, a luptat să o țină de mână cu ultimele puteri: „Iubire, nuuu, te rog dă-mi mâna", notează 41esimoparallelo.

Citește și: Mama tinerei cu cetățenie germană care ar fi fost ucisă la festivalul din Israel este sigură că fiica ei este în viață: „Este într-un spital din Gaza!”

Din păcate, Marika nu a mai putut să-i răspundă. Câteva ore mai târziu, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a stins din viață la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trei comunități, devastate de suferință, din Battipaglia, Montecorvino Rovella și Bellizzi, se pregătesc acum să-și ia un adio trist de la Marika Capacchione și Pierpaolo De Martino, cei doi tineri care și-au pierdut viața la Bellizzi.

Cei doi tineri au fost împreună până la moarte 

Accidentul tragic în care cei doi italieni și-au pierdut viața s-a produs chiar de ziua tinerei, în jurul orei 11 dimineața, pe via delle Industrie din Bellizzi.

Potrivit primelor informații, scuterul pe care cei doi tineri se aflau s-a ciocnit cu un SUV. În urma impactului, Marika și Pierpaolo au fost aruncați din vehicul, în timp ce scuterul a continuat cursa și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Citește și: El este cel mai greu bărbat din UK. Jason cântărește aproape 300 de kg. „Adorm plângând în fiecare noapte”

Echipajele de paramedici s-au deplasat la locul accidentului, dar nu au putut face nimic pentru a o salva pe Marika. Pierpaolo De Martino a fost transportat de urgență la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d'Aragona din Salerno, însă din nefericire, a decedat mai târziu, în cursul după-amiezii.

Autoritățile investighează în continuare circumstanțele accidentului și posibilele responsabilități. Conducătoarea SUV-ului este acum sub anchetă. Familiile celor doi tineri se pregătesc acum pentru o înmormântare comună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si