Brogan Sloan a ajuns intr-o stare deplorabila la spital dupa ce a fost lovita cu bestialitate de catre Dominic McCluskey, tot de 21 de ani, sportiv cunoscut ca fiind luptator K1. Barbatul a batut-o dupa ce a facut o criza de gelozie, noteaza cei de la The Mirror.

Fata tinerei este plina de vanatai, iar loviturile au facut-o sa isi piarda si un dinte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Totul s-a intamplat dupa ce Dominic i-a verificat telefonul iubite si a vazut niste mesaje mai vechi care l-au scos din minti. Atunci a inceput sa o loveasca si timp de o ora nu s-a oprit. La final a tarat-o prin camera si a lasat-o sa zaca intr-o balta de sange.

Judecatorii l-au condamnat pe sportiv la 13 ani de inchisoare pentru fapta sa. "Am crezut ca o sa mor. Nu m-am gandit o clipa ca o sa scap cu viata. Vedeam si miroseam numai sange. Aproape ca eu nu mai puteam respira si el ma lovea incontinuu", a povestit ea pentru presa din Marea Britanie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si