Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Targu Jiu este cautata de politisti dupa ce a furat un portofel

O tanara din Targu Jiu este cautata de politisti dupa ce a furat portofelul unei cliente dintr-un magazin. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere din supermarket.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In imaginele surprinse de camerele de supraveghere amplasate intr-un magazin din Targu Jiu se poate observa cum o femeie  cu mai multe sacose in maini se apropie de tejghea. Vrea sa cumpere ceva, isi lasa sacosele jos si scoate portofelul. Femeia ii cere la un moment dat ceva  vanzatoarei si uita portofelul  pe tejghea. Apoi isi ia sacosele si pleaca din magazin, fara sa-si dea seama ca ii lipseste cel mai important lucru din buzunar.

Dupa cateva minute, in imaginile de pe camerele de supravheghere apare o tanara .Aceasta trece prin fata tejghelei si observa portofelul. Se uita in stanga si-n dreapta ca sa se asigure ca nu o vede nimeni, pune mana pe  portofel, apoi il strecoara in geanta  si pleaca.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Intre timp, imaginile au ajuns la politisti iar pagubita sustine ca avea in portofel 1100 de lei.Oamenii legii o cauta,acum,  pe individa care si-a insusit un bun care nu-i apartinea.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI