Close sidebar
Close sidebar

O tanara insarcinata a facut o descoperire socanta cand s-a dus la vecini sa se planga de zgomotul infernal. „Credeam ca sunt vecinii, insa nu erau ei..”

O tanara insarcinata a descoperit ca iubitul ei o insela chiar in apartamentul vecin. Se pare ca logodnicul ei se vedea cu cea mai buna prietena a ei, la doar cativa metri de ea.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara de 24 de ani din Londra a inceput sa banuiasca ca iubitul o inseala, la scurt timp dupa ce s-au mutat impreuna. S-a plans de acest lucru vecinei sale, Sam, care ii devenise si o buna prietena si care ii spunea mereu ca barbatul nu e potrivit pentru ea.

Intodeauna se ducea la ea sa ceara o tigara si ramanea cel putin jumatate de ora. Mereu avea o scuza buna”, a declarat Danielle, potrivit The Sun. Apoi, cei doi au primit o lovitura crunta. Bebelusul lor s-a nascut mort. Tanara si-a dorit extrem de mult un copil, astfel ca a ramas insarcinata din nou. Suspiciunile nu trecusera, iar prietenul ei i-a confirmat tot. Se pare ca toata lumea stia ca logodnicul o inseala, mai putin ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A descoperit apoi numeroase mesaje in telefonul lui. Se pare ca barbatul nu vorbea doar cu prietena ei, ci cu multe altele. In cele din urma, logodnicul ei a recunoscut tot.

"Erau zeci de mesaje cu alte femei.

Nu ma insela doar cu doua femei, erau mai multe. Si mai grav era ca una dintre ele era chiar vecina noastra, Sam. Nu imi venea sa cred ce citesc. Ei faceau toate zgomotele acelea", a povestit tanara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI