Moartea fulgerătoare a unei femei a șocat foarte multă lume. Ashley Summers locuia în Indiana și avea doar 35 de ani când a pierit din senin. Tânăra a murit în vara anului trecut, mai exact pe data de 4 iulie, după ce a luat parte la o petrecere pe malul unui lac din zona în care locuia.

Ashley a început să se simtă rău după ce a băut o cantitate destul de mare de apă.

Tânăra mamă petrecea alături de familie și prieteni când a început să acuze o durere foarte puternică de cap, care i-a îngrijorat pe cei prezenți la eveniment.

intoxicatie cu apa, femeie moarta, caz socant

Ce s-a întâmplat cu tânăra mamă? 

[Sursa foto: Unsplash]

A murit după ce a băut apă

Se pare că tânăra a băut patru sticle a câte 500 de ml de apă în doar 20 de minute, adică 2 litri de apă, a precizat fratele femeii. Chiar dacă consumul de apă a fost unul ridicat, nimeni din cei prezenți nu s-a gândit că acesta ar putea reprezenta o problemă. Aceștia s-au gândit că până la urmă este vorba doar despre apă, așa că nu s-ar putea întâmpla nimic rău.

Din nefericire, nu a mai trecut mult timp până când femeia  a căzut pur și simplu din picioare. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„A băut apă. A venit acasă, a trecut prin garaj pentru a intra în casă și a leșinat acolo, în garaj”, a povestit Devon Miller, fratele femeii moarte, pentru Good Morning America.

Citește și: Scene șocante în incinta unei școli! Doi morți și zece răniți, după ce o femeie a înjunghiat mai multe persoane: „Mă întorc pentru a-mi consola copilul”

În ciuda intervenției medicilor, tânăra nu a mai putut fi salvată. Specialiștii au constatat că moartea ei a fost cauzată de o intoxicație cu apă. Acesta este un fenomen rar întâlnit, însă care poate face ravagii în organism. 

Intoxicația cu apă este cunoscută sub denumirea de hiponatremie și apare atunci când o persoană consumă o cantitate excesiv de mare de apă într-un timp foarte scurt. Aceasta face ca în corp să aibă loc un dezechilibru electrolitic, care face ca apa să fie redistribuită în sânge și țesuturi, astfel că sarea din sânge scade extrem de tare încât ajunge în celule, astfel că acestea se umflă.

intoxicatie cu apa, femeie moarta, caz socant

Fratele tinerei a povestit ultimele clipe din viața acesteia. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si