Tânăra mamă locuia la periferia Vienei  și-a pus capăt zilelor în urma unei depresii severe ce a măcinat-o ani la rând. Tragedia a avut loc pe data de 15 noiembrie 2022. Aceasta s-a dus pe un pod și a sărit în gol. La fața locului au ajuns mai multe forțe de ordine, însă nu a mai putut fi salvată. Conform mai multor surse, aceasta se afla într-o depresie de mai bine de doi ani, imediat după ce mama ei ar fi decedat.

Citește și: Soțul unei cunoscute interprete de muzică populară s-a sinucis la doar 38 de ani

Acest eveniment nefericit i-a amplificat starea în urma nașterii și a unui episod de depresie post-natală.
Femeia nu a cerut ajutor de specialitate, așa că a ajuns să facă acest gest extrem. Copilul va fi crescut de tată, un bărbat tot din Satu Mare.

Citește și: Cine era băiatul de 13 ani care și-a pus capăt zilelor, în Drobeta-Turnu Severin

Soțul unei cunoscute interprete de muzică populară s-a sinucis la doar 38 de ani

Familia cântăreței Carmen Cornaci trece prin momente cumplite. Soţul interpretei de muzică populară și-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani.

Citește și: O româncă a fost ucisă de propriul soț, care ulterior și-a luat viața

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost găsit spânzurat. Descoperirea șocantă a fost făcută de unul dintre vecinii bărbatului, după ce soţul artistei nu mai răspundea la telefon.

Citește și:  O femeie a fost condamnată la închisoare după ce şi-a bătut iubitul de mai multe ori

Alarmat, acesta a mers să verifice ce s-a întâmplat la casa acestuia în Mănăstirea Doamnei. Din păcate, ce avea să descopere bărbatul era un scenariu de nedescris.

Citește și:  Pacientul din Slatina, confirmat cu botulism săptămâna trecută, a murit la Spitalul Județean

„  Din păcate, e adevărat. Soțul meu a ales să ne vegheze din cer. Nu cred că știu să fac astfel de postări, vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări  ”, a scris Carmen Cornaci.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si