O mamă în vârstă de 33 de ani a murit după ce a suferit o intervenție pentru mărirea sânilor, liposucție și o procedură pentru ridicarea feselor, „Brazilian butt lift”, în încercarea de a obține trupul mult visat. 

Modificările corporale au avut loc la o clinică din Turcia, femeia fiind din Suedia.

Jeanette și-a contactat familia de îndată ce a ieșit din operație. Procedurile la care a fost supusă au durat puțin peste trei ore, iar aceasta a spus familiei sale că totul a decurs bine.

femeie

Înainte de a muri, femeia a experimentat stări de amețeală și greață.

[Sursa foto: The Sun]

Totul a mers bine, până când, Jeanette a murit în somn

La scurt timp după ce s-a întors în camera de hotel, femeia a început să amețească, i s-a făcut greață și a simțit dureri în picioare.

Aceasta a adormit ulterior lângă prietenul ei, însă când acesta s-a trezit a avut parte de o surpriză de proporții, macabră. Femeia de lângă el era rece ca gheața și nu dădea semne că mai respiră. Acesta a sunat membrii familiei tinerei pentru a le comunica ceea ce tocmai se întâmplase.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Tânărul confundat de anchetatori cu ucigașul lui Adrian Kreiner trăiește un coșmar: "Ce faci, criminalule?". Laurențiu se luptă pentru nedreptatea în cazul lui

Familia tinerei a afirmat că aceasta ar fi fost operată la o altă clinică în ultimul moment și că a fost externată la doar 7 ore după operație, în ciuda faptului că ea plătise pentru 48 de ore de îngrijire post-operatorie.

femeie 33 de ani moarta

Jeanette a murit după ce a suferit o intervenție pentru mărirea sânilor, liposucție și o procedură pentru ridicarea feselor

[Sursa foto: The Sun]

Corpul său neînsuflețit a fost adus înapoi în Suedia abia la șapte zile după deces. Ea a fost înmormântată în Slättåkra, lângă Halmstad, vineri.

Care ar fi cauza morții lui Jeanette

Autoritățile din Turcia investighează acum moartea lui Jeanette.

Un apropiat al familiei tinerei a declarat

„Există suspiciuni că ar fi avut un cheag în plămân, dat fiind simptomele pe care le avea când s-a întors în camera de hotel. Dar încă nu este confirmat", a declarat un apropiat al familiei tinerei pentru presă, potrivit The Sun.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Eleva care și-a înjunghiat profesorul ar fi premeditat atacul. Dascălul a surprins-o cu iubitul

Se pare că familia lui Jeanette a încercat să o convingă pe aceasta să nu recurgă la operațiile care i-au adus sfârșitul, însă totul a fost în zadar.

„Sperăm ca povestea lui Jeanette să ajungă la toate fetele și femeile care iau în considerare ceva similar.

Sună teribil să spunem asta, dar poate că Jeanette poate salva vieți prin moartea ei", au spus apropiații femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si