O tânără de 36 de ani a plănuit minuțios și și-a ucis părinții cu sânge rece, șocând anchetatorii și o țară întreagă prin propriile mărturii.

Citește și: Bărbat împușcat mortal la o vânătoare de vulpi, în Iași. Victima adusă în portbagajul mașinii de afaceristul care a tras glonțul

Virginia McCullough, din Marea Britanie, a fost arestată de poliție după ce a mărturisit că le-a luat viața propriilor părinți, John, în vârstă de 71 de ani, și Lois, în vârstă de 70 de ani, la casa lor din Pump Hill, Chelmsford, și le-a ascuns

trupurile neînsuflețite timp de patru ani și jumătate în propria casă.

Asasina e cea mai mică dintre cele cinci fiice ale cuplului. După ce primele patru fete s-au mutat din casă, mezina a continuat să locuiască cu părinții ei, potrivit Daily Mail.

Cum și-a ucis femeia părinții

După crimă, Virginia a retras 150.000 de lire sterline în numerar în numele părinților. Aparent, motivul pentru realizarea dublei crime a fost faptul că femeia acumulase datorii de 60.000 de lire în timp ce pretindea că avea un loc de muncă cu normă întreagă ca designer web.

Fiica a plănuit să-i omoare timp de câteva luni. Pe tată l-a otrăvit punându-i medicamente luate pe rețete în băuturi și l-a ucis în somn. A doua zi și-a bătut mama cu un ciocan înainte de a o înjunghia de opt ori.

Trupul bărbatului l-a îndesat într-un „mormânt improvizat” într-un pat la parterul casei, iar rămășițele mamei le-a pus într-un sac de dormit și le-a depozitat într-un dulap la etaj. Cele două victime au putut fi identificate după această perioadă lungă cu ajutorul fișelor dentare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Medicul de familie a alertat poliția

Asasina a fost prinsă după ce medicul de familie al tatălui ei a tras un semnal de alarmă cu privire la întâlniri ratate cu pacientul său. În momentul în care a fost reținută, Virginia și-a mărturisit faptele pe loc.

Videoclipul, difuzat de poliție o arată pe ucigașa cu inima rece spunând ofițerilor în detaliu cum și-a ucis și și-a ascuns părinții.

Polițiștii au constatat că ea orchestrase o adevărată campanie de „înșelăciune, trădare și fraudă” după ce a început să fure din banii părinților și a decis să-i ucidă pentru a putea continua să obțină sumele de care avea nevoie. Rudelor le-a spus ani de zile că mama și tata sunt plecați în călătorii lungi sau bolnavi. Vecinilor le-a spus că părinții ei s-au mutat la malul mării.

Membrii familiei au fost șocați de cele întâmplate și de lipsa remușcărilor și au rugat judecătorul să o închidă definitiv. Mai mult, în timpul anchetei, femeia apare într-o înregistrare video în care pare să-și înăbușe un zâmbet în timp ce îi spune unui ofițer sobru prezent la arestarea ei să se „înveselească” pentru că a prins un criminal.

„Știam că se va întâmpla acest lucru, în cele din urmă”, adaugă ea.

„Este corect să-mi ispășesc pedeapsa”. Psihiatrul care a luat parte la proces a declarat că Virginia manifestă tendințe psihopate.

Potrivit mărturiilor celor care i-au cunoscut pe cei doi soți, aceștia manifestaseră ei înșiși diverse afecțiuni. 

Citeste si: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Domnul McCullough, lector universitar la Universitatea Anglia Ruskin și autor de cărți, era diagnosticat cu o afecțiune din „spectrul autist” și a fost caracterizat ca „un om care aprecia rutina”.

Doamna McCullough a fost descrisă de copiii ei ca având „tulburare obsesiv compulsivă (TOC), care se manifesta prin mania curățeniei cu dezinfectant pentru că se temea foarte mult de germenii microscopici.

Cei doi părinți au fost catalogați ca funcționali mai degrabă și nu ca iubitori. Erau persoane retrase, introvertite.

Pentru fapta sa abominabilă, Virginia McCullough a primit 36 de ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si