De asemenea, se știe că bijuteriile bine alese pot accesoriza frumos orice ținută, oricât de banală ar fi. Așadar, focusul ar trebui pus pe bijuteriile care aduc un plus de strălucire.  

Cerceii, elemente cheie în orice ținută  

Bijuteriile fac parte din ținuta de zi cu zi, astfel că o brățară, verighetă sau un lanț nu pot lipsi din arsenalul oricărei femei. Printre cele mai îndrăgite obiecte din caseta de bijuterii se numără și cerceii.

O pereche de cercei de argint pot fi purtați și în timpul zilei, dar și seara, la diverse evenimente festive.  

Orice doamnă sau domnișoară va atrage instantaneu privirile dacă poartă o pereche de cercei argint lungi. Va fi complimentată și toată seara va fi în centrul atenției. Și asta pentru că, indiferent de forma feței, acest tip de cercei dă acel aer de rafinament și bun-gust. Nu este nevoie de a cheltui o avere pe cercei, aceștia pot fi aleși dintr-o gamă variată de perechi, mai ales dintre modelele neconvenționale.

Modele de cercei care atrag atenția

De-a lungul timpului, bijuteriile au suferit numeroase transformări, de la modele clasice trecându-se la cele care au un mesaj de transmis. În funcție și de evenimentul la care se participă, se pot alege dintr-o gamă variată de cercei, perechea care pune în valoare întreaga ținută.

Astfel, sub forme diverse, fluturi, inimioare, steluțe sau flori, orice pereche de cercei transmite o emoție unică.

Cu atât mai mult, o pereche de cercei de argint într-o formă neobișnuită va vorbi despre personalitatea celei care îi poartă. În filigran sau împodobiți cu pietre prețioase, de lungime medie sau delicați, cerceii care nu respectă clasicul câștigă din ce în ce mai multe admiratoare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Acestea știu că un model unic de cercei le va face să arate ca o vedetă, așadar nu stau pe gânduri atunci când e vorba să îi cumpere.

La achiziționarea oricărei perechi de cercei se primește și o cutie gratuită pentru ambalare. Astfel, aceștia pot constitui un cadou special și inedit.

Adolescentele au parte de oferte inedite, ele vor prefera îndeosebi colierele de tip choker.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si