Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | O tragedie a avut loc în Australia, după ce castelul gonflabil în care se aflau a fost luat de vânt. Patru copii și-au pierdut viața

Patru copii au murit, iar mai mulţi sunt grav răniți după ce au căzut dintr-un castel gonflabil care a fost luat de vânt, în Australia.

Alexandra Bercea,

O tragedie a avut loc în Australia, după ce castelul gonflabil în care se aflau a fost luat de vânt

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul  a fost produs  de o rafală de vânt. S-a petrecut joi în timpul unei petreceri a unei școli primare. Elevii au căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Citeste si: Un copil de trei ani a murit sufocat în mașina părinților

„Se pare că o rafală de vânt a făcut castelul să se ridice în aer”

Vârstele copiilor nu au fost date de autorități. De asemenea, nici numărul copiilor căzuți, dar au confirmat că și alți copii au fost răniți grav. Comandantul poliției din Tasmania, Debbie Williams, a descris scena ca fiind „una extrem de tulburătoare”.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Se pare că o rafală de vânt a făcut castelul să se ridice în aer”.

Citeste si: Crimă șocantă: o profesoară a ucis o copilă de nouă ani

Copiii erau în ultima zi de școală

După accident, paramedicii au sosit rapid la fața locului,  în jurul orei locale 10.00. Copiilor li s-a acordat primul ajutor  la faţa locului, apoi au fost transportați cu elicopterul la spital.

Părinții au fost alertați imediat după accident, care a avut loc în ultima zi a anului școlar. Premierul de stat Peter Gutwein a declarat că autoritățile vor oferi noi actualizări în cursul zilei de joi: „Deoarece aceasta implică o școală primară, gândurile sunt în mod evident la persoanele implicate și evident la părinții copiilor care au fost răniți” 

Citeste si: O româncă și copiii ei, morți în incendiu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI