Turista din Cehia a fost declarată decedată după ce s-a prăbușit pe o plajă de pe insula Thassos, o locație favorită pentru turiștii români și în această vară.

Citește și: Cât costă să mergi cu mașina în Grecia în 2023?

Potrivit Ekathimerini.com, martorii oculari au declarat că a durat 51 de minute până când o ambulanță a ajuns la fața locului după ce a fost solicitat serviciul de urgență.

Pe ce plajă din Thassos a avut loc tragedia

Femeia, care avea între 45 și 50 de ani, se presupune că s-a prăbușit la scurt timp după ce a ieșit din apă pe plaja Astrida, în partea de sud a insulei.

Citește și: Un român aflat în Grecia a fost bătut cu bestialitate de un grup de localnici: „M-au transformat în sac de box, am leșinat”

Site local de știri Kavala News a declarat că patru turişti români aflaţi pe plajă au încercat să o resusciteze pe femeie, dar fără succes.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Unul dintre turiștii români a spus că femeia a avut puls timp de aproximativ 40 de minute.

Tragedie pe plaja Astrida, în partea de sud a insulei Thassos.

Tragedie pe plaja Astrida, în partea de sud a insulei Thassos.

[Sursa foto: Kavala News]

La fața locului a fost chemat apoi un medic privat, dar acesta a declarat decesul femeii. La sosirea ambulanței, trupul femeii a fost scos de pe plajă.

O singură ambulanță pentru toată insula Thassos

Presa locală a relatat că turiștii au apelat la rețelele de socializare pentru a se plânge că populara insulă turistică are doar o ambulanță, iar în acest caz a trebuit să parcurgă 30 de kilometri pentru a ajunge

la plajă.

O singură ambulanță pe insula Thassos

Insula Thassos, denumita in repetate randuri si “Insula de Smarald” a Greciei, este una dintre destinatiile favorite ale romanilor care aleg sa-si petreaca vacanta in aceasta tara, tocmai pentru ca este aproape de casa.

Thassos este cea mai apropiata insula greceasca de Romania, iar drumul pana la destinatie este unul relativ usor, chiar daca nu exista aeroport pe insula.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si