Carnea, lactatele si ouale, aduse toate din laboratoarele universitatii, aduna clientii in magazin inca de la prima ora a diminetii. Cei care se aseaza la coada spun ca ar astepta oricat!

Un ou costa 50 de bani, iar un litru de lapte 3 lei. Clientii magazinului sunt in mare parte pensionarii si studenti.

Citeste si: O comuna din Dolj atrage agricultorii ca un magnet. Ce o face atat de specială?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intr-o singura zi, incasarile depasesc chiar si 5000 de lei.

Produsele povin de la ferma Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara unde lucreaza ingineri si studenti, aflati in practica.

Citeste si: Premierul Dăncilă se laudă că a scos România din noroaie, realitatea din țară o contrazice!

Pana de curand, carnea si lactatele procesate in statia facultatii, erau vandute la scara mica insa odata cu cererea care a crescut coordonatorii proiectului au decis sa extinda spatiul! In viitorul apropiat, magazinul facultatii va gazdui si micii producatori care colaboreaza cu studentii in testarea si prepararea unor noi tipuri de produse.

Modelul e unic in tara si contribuie major la bugetul facultatii. Banii incasati sunt folositi la reabilitare, proiecte speciale si burse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si