Gospodarite de lideri incapabili, mai mult de jumarate n-au asfalt si nici retele de utilitati publice, desi insasi Viorica Dancila, premierul tarii, a declarat astazi ca guvernul a scos Romania din noroaie. Realitatea din teren nu doar ca o contrazice, dar ne arata ca avem si orase mari, unde oamenii au ulite in loc de strazi.

Ciuruita de la un capat la altul, strada din imagine arata jalnic.


Cei care n-o ocolesc, nimeresc aici din greseala si vor, nu vor, fac slalom printre gropi.

Citeste si: Alerta alimentara in Romania! Peste 134 de produse alimentare au fost scoase de la vanzare! Ce alimente trebuie OBLIGATORIU sa evitati!

Lipsuri uriase- pe care autoritatile locale ar fi trebuit sa le acopere de mult- gasim si in alte orase din tara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scuza primarilor e mereu aceeasi: din 2004, de cand zeci de comune au devenit, pe hartie, orase, edilii n-au mai accesat fonduri europene pentru dezvoltare urbana fiindca nu intrunesc numarul minim de locuitori.

Chiar si cu legea de partea lor, autoritatilor tot le vine greu sa atraga bani pe care sa-i investeasca pentru bunastarea locuitorilor.
Aceasta strada din Iasi asteapta de 10 ani sa fie reparata, desi e la o aruncatura de bat de centru!

Citeste si: Asta-i România! Mort dus la groapă cu tractorul prin noroaie la Vaslui! Au rămas împotmoliți cu sicriul în drumul spre cimitir! Imagini dureroase pentru o țară europeană!

Speriati ca intr-o zi gropile o sa-i inghita, locuitorii au facut adrese peste adrese!  Solicitarile lor au ramas fara raspuns.

In ciuda neajunsurilor care ingreuneaza traiul miilor de romani, la Bucuresti, situatia se vede altfel: prezenta la intalnirea Asociatiei Comunelor din Romania, Viorica Dancila a declarat ca guvernul a scos tara din noroaie prin programele derulate si a glumit apoi pe seama criticilor.

Potrivit premierului, din 12 681 de investitii din mediul rural sunt finantate peste 10 000, iar valoarea lor este de 34,25 de miliarde de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si