Tanarul se intorcea acasa din vacanta, cand destinul i s-a frant brusc pe soselele din Franta. Bogdan se afla in Franta, la schi, si urma sa revina in tara, insa nu a mai reusit. Tanarul a fost implicat intr-un accident rutier mortal.

Intreaga comunitate e in stare de soc.

„O veste trista a venit din strainatate si a indurerat orasul Ineu… Ineuanul nostru – Dragoi Bogdan, a decedat intr-un tragic accident de circulatie produs in Franta. Transmitem sincere Condoleante familiei, domnului profesor si tuturor celor ce l-au cunoscut! Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!”, a scris primarul orasului Ineu, Calin Abrudan, pe pagina sa de Facebook, potrivit publicatiei Opinia de Timisoara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc vineri seara, pe autostrada A7, in sud-estul Frantei. Potrivit presei franceze, nenorocirea s-a petrecut in jurul orei 21.15, pe raza judetului Drôme. Tanarul circula pe jos, pe banda a doua a autostrazii, intr-o zona destul de slab iluminata, cand a fost lovit de un autocamion.

Soferul acestuia l-a vazut in ultimul moment si nu l-a mai putut evita. In urma impactului violent, aradeanul a fost proiectat pe banda a treia a autostrazii, unde a fost lovit din nou, de data aceasta de o masina.

Se pare ca tanarul a murit pe loc. Echipele de urgenta care au ajuns la fata locului nu au putut face altceva decat sa-i declare decesul, potrivit Aradon.ro.

Traficul rutier a fost blocat timp de trei ore. Autoritatile au descoperit, la 100 de metri in amonte fata de locul accidentului, masina victimei. Aceasta era lasata pe banda de urgenta a autostrazii, fiind accidentata, mai adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si