Close sidebar
Close sidebar

Categoria de oameni care plătește 1200 de lire pentru a fi tratată ca porcii. Oamenii mănâncă de pe jos și să tăvălesc în noroi

Există persoane care plătesc 1200 de lire ca să fie tratați ca porcii. Indivizii mănâncă de pe jos și să tăvălesc în noroi. Întâmplarea inedită are loc în Marea Britanie.

Georgiana Balaban,

Oamenii scot din buzunar bani grei pentru a trăi ca porcii.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Există o nouă modă în lume, iar unii oameni au câteva dorințe aparte. Mai multe persoane au găsit o metodă inedită pentru a se relaxa. Sunt persoane în Marea Britanie care plătesc 1200 £ ca să aibă viața precum un porc. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare în timp ce aceștia se tăvălesc în noroi și mănâncă de pe jos.

Citește și: O femeie s-a urcat în avion cu un șarpe boa de 2 metri în bagaj. „E prietenul meu"

Metoda i-a șocat pe internauți după ce rețelele de socializare sunt pline de astfel de momente de relaxare. Indivizii plătesc sume fabuloase de bani ca să trăiască ca un porc.

Aceștia primesc un costum specific animalului și fac diferite activități.

O nouă metodă ciudată de relaxare

Plăcerile oamenilor sunt inedite, iar unii le consideră drept o terapie. Britanicii scot din buzunar 1200 de lire pentru a avea viața unui porc. Oamenii se tăvălesc în noroi, mănâncă de pe jos și susțin că este un mod de a se relaxa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: „Stăteam acolo doar în sutien” O tânără de 23 de ani a fost obligată să stea dezbrăcată la un interviu de angajare, pentru postul de însoțitoare de zbor

Cei care recurg la această metodă pot alege o serie de tratamente de terapie cu porcii și susțin că se deconectează de stresul vieții moderne. Acest trend a devenit ca un antidot din ce în ce mai popular pentru viețile aglomerate.

Un japonez a plătit o sumă uriașă pentru a deveni câine

Toko, japonezul care și-a dorit să devină câine, a cheltuit 2 milioane de yeni, adică aproximativ 15.709

de dolari pentru un costum realist de câine. Pentru a putea îmbrăca acest costum, japonezul a așteptat 40 de zile.

Citește și: Un bărbat a suferit răni grave după ce a fost atacat de mistreț. Incidentul a avut loc la Buzău

Un angajat al campaniei care a efectuat costumul a mărturisit că acest proces a fost destul de dificil. Au avut nevoie de o perioadă de studiu pentru a vedea cum costumul corespunde unei figuri umane.

Citește și: Alimente ce ne vor ajuta detoxifierea organismului după perioada sărbătorilor de iarnă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI