Close sidebar
Close sidebar

Oamenii de la tara s-au pregatit de Campionatul European! Uite-i ce spun si ce asteptari au de la nationala lui "Tata Puiu"!

A mai ramas.. o zi, pana la Campionatul European de Fotbal, iar Romania deschide "balul". Ai nostri au sustinatori in toata tara. Chiar si cei care stau ,cu sapa-n mana de dimineata si pana seara fac.. pronosticuri. ##VIDEO5611##

,


DISTRIBUIE
acest articol

E vremea prasitului, dar microbistilor nostri le sta gandul numai la meciul de maine! Intre doua parcele, barbatii se si vad pe teren, antrenati de tata Puiu! "Eu as fi extrema dreapta. El, mijlocas. Ati face de o echipa. Aveti si fundas central. E un fel de Bumbescu, taie si porumb, tot.", spun oamenii cu zambetul pe buze.

N-au sperante mari ca o sa castigam, dar tot se uita la meci. "Ne bate Franta cu 3-1. Nu am ce face, chiar daca eu sunt roman.", spune unul dintre ei extrem de suparat.

##CITAT122##

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acelasi pronostic il da si Morsa Watson. Animalul gradinii zoologice din Amneville care n-a gresit niciun scor pentru campionatul din 2014, a prezis o trista infrangere a tarii noastre.

Si ce daca! spun cei mai infocati sustinatori din Sivita. Cu speranta ca Romania va invinge in primul meci de la Euro 2016, nea Spirache isi scoate batista si ii lustruieste ecranul televizorul.
Il scoate apoi in umbrarul de vita-devie, unde s-au strans toti suporterii adevarati!

Pictat pe fata in culorile tricolorului, nea Spirache da zor sa termine treaba pana cand incepe campionatul. O fi el microbist, dar nu se indura de porumbul care asteapta sa fie curatat de pe coceni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI