Close sidebar
Close sidebar

Oamenii din grotele urbane: "Stai în banca ta şi nu te deranjează nimeni". Cum s-au transformat centralele termice parasite din Slobozia in case de locuit

Fostele centrale termice dezafectate din Slobozia s-au transformat in case de locuit pentru oameni abandonati de familie sau fara de noroc. Zeci de persoane locuiesc in astfel de grote urbane, dar nu se imprietenes si pastreaza distanta.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostele centrale termice care incalzeau blocurile comuniste pe vremuri au devenit adapost pentru zeci de oameni care-si fac veacul cersind pe bulevardele din Slobozia.


"Aici nu ai cu cine să te înţelegi. Ca şi pe stradă eşti pe cont propriu! Nimeni nu vorbeşte, nimeni nu te ascultă. Stăm cu toţii împreună, dar suntem de fapt singuri", spune Vasile Curt, 54 de ani, care a ajuns aici dupa ce familia l-a abandonat. Barbatul spune ca si-ar dori sa isi faca prieteni sau sa isi gaseasca sufletul pereche, dar ii este practic imposibil.

"Păi nu ai cu cine. Unii sunt cu băutura, alţii sunt cu probleme la cap. Stai în banca ta şi nu te deranjează nimeni", spune bărbatul, pentru adevarul.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Oamenii care stau in aceste grote urbane sunt oameni care au ramas fara locuinte, sunt bolnavi sau au fost pur si simplu abandonati de familii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI