După cum bine știm, să îți achiziționezi o proprietate în aceste vremuri devine tot mai greu. Totuși, există un loc în care îți poți cumpăra propria locuință de lux cu doar 5.5 lei!

Cei care își doresc să achiziționeze o astfel de locuință trebuie să se înscrie într-un program, au de plătit o sumă, dar și de respectat o condiție importantă.

Citește și: Peste 500 de oameni au fost evacuați din clădirile din Hunedoara din cauza seismului

Cum poți achiziționa o locuință de lux cu doar 5.5 lei?

Complexul rezidențial Marches din orașul Wolverhampton din Regatul Unit  pune la dispoziție multe locuințe, printre care și case de 3 sau 4 camere. Totalul locuințelor din acest complex este de 300, iar 100 dintre ele pot fi achiziționate la prețul incredibil de doar 1 liră sterlină, adică echivalentul a 5.5 lei. 

Citește și: Un bărbat a fost omorât în curtea sa pentru o rață

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Procesul de achiziție nu este unul tocmai simplu. Cei care își doresc să cumpere o proprietate la prețul de 5.5 lei, trebuie să plătească o taxă de 1.000 de lire sterline și să închirieze casa pe o perioadă de 25 de ani.

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc din Craiova: 60 de persoane au fost evacuate

Astfel, localnicii vor putea să acumuleze o primă de fidelitate prin ratele lunare pe care le vor plăti.

Apoi, ele pot fi solicitate în numerar atunci când părăsesc proprietatea, ori se pot folosi ca depozit după o perioadă de 20 de ani.

Citește și: Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort în curtea casei cu lovituri la nivelul feţei

Există doritori pentru astfel de locuințe

Locuințele de lux deosebit de ieftine au deja doritori. Ele sunt deja puse pe lista de dorințe a unor tineri în vârstă de 30 și 32 de ani, fiind și primii care au aplicat cu succes la acest program numit „Help to Own”. 

Înainte de a găsi locuința, unul dintre ei locuia într-un apartament social.

Citește și: O familie de români s-a mutat în coteț de frica cutremurului: „Am amenajat cu folie de plastic şi am separat acolo, aşa am dormit"

„Ne-a fost foarte greu să găsim o casă decentă de închiriat. Trăiam într-un apartament social cu un singur pat. Stăteam pe Facebook când am dat peste această reclamă. Ne-am gândit să aplicăm pentru asta, deși mi se părea prea frumos ca să fie adevărat”, au spus cei doi tineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si