Tânăra de doar 17 ani era dincomuna Dragoș Vodă, din județul Călărași, și-a găsit sfârșitul într-un accident  rutier deosebit de grav. Oana se afla în autoturism alături de un băiat de 19 ani.

Citeste si: VIDEO| Imagini șocante surprinse în București: un biciclist a fost luat pe capota mașinii și dus până la prima secție de Poliție, după o bătaie în trafic

Tânără- moartă într-un cumplit accident rutier

Șoferul mergea cu o viteză destul de mare și era și începător. El are 19 ani și a pierdut controlul volanului autoturismului, apoi a lovit un stâlp. Ulterior, a ricoșat într-un gard.

Citeste si: Autoturism lovit de o tânără în timp ce susținea examenul auto în Brăila

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” Călărași, plutonier adjutant șef, Ștefan-Ovidiu Tătăranu, cei doi nu erau singuri în autoturism, așadar în mașină se mai afla încă un tânăr, în vârstă de 17 ani.

Potrivit canalsud.ro, la locul accidentului au ajuns în cel mai scurt timp un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, într-unul din ele aflându-se și un medic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Incident grav: un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a aruncat de la etajul patru cu un copil în brațe. Bărbatul a murit

În urma impactului, șoferul are un traumatism cranio-cerebral și excoriații, la nivelul membrelor. Celălalt tânăr care se afla în mașină, în vârstă de 17 ani, a suferit excoriații la nivelul membrelor.

Tinerii au fost duși de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Călărași.

Din nefericire, cea de-a treia victimă, adolescenta pe nume Oana, a suferit leziuni incompatibile cu viața și a decedat.

oana accident rutier călărași

Oana a pierit la 17 ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Un tată și fiica lui au murit într-un grav accident rutier, în Buzău. Bărbatul își conducea fata la aeroport: "Doamne, nu e drept!"

Ea a fost ridicată din autoturism în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale de specialitate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Offfff Dumnezeule mare nu pot să cred..Dumnezeu sa te ierte înger frumos”/ „Dumnezeu a ales să o ia mult prea devreme dintre noi un înger de copil și a lăsat o durere nemărginită părinților”, au scris apropiații tinerei pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si