Trei copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, au fost internaţi marţi seara în spital după ce au fost răniţi într-un accident rutier pe drumul naţional 22, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Tulcea, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Accident rutier în Tulcea

Cei trei minori erau pasageri într-un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, care a intrat în coliziune cu un cap de pod pentru separarea sensurilor de mers, potrivit Agerpres.

Citeste si: Focuri de armă pentru oprirea unui șofer băut din Brașov care nu deținea permis de conducere

Ce spun autoritățile

"În urma accidentului a rezultat rănirea a trei minori în vârstă de 5, 8 şi respectiv 11 ani, care erau pasageri în autoturism. Conducătorul auto posedă permis de conducere valabil şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", au precizat reprezentanţii IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Accident mortal în Vrancea. Două mașini s-au ciocnit după ce au încercat să evite un pieton


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si