Close sidebar
Close sidebar

Oana Hanganu - Cum atragi norocul în iubire. Ritual simplu, în 11 paşi

A. B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oana Hanganu, astrolog şi consilier Feng Shui: pentru a atrage o nouă iubire, trebuie să arunci tot ce îţi aminteşte de relaţiile din trecut, să schimbi energia din casă şi să ştii exact ce fel de partener îţi doreşti. Şi să îşi cumperi o pereche de pantofi roşii!
 
Tehnicile şi remediile Feng Shui te pot ajuta să scapi de ghinion. Important este, însă, şi momentul când le pui în practică. Duminică, 26 august, e Lună Plină: un moment perfect pentru ritualuri şi pentru schimbări importante!
 
Ritualul poate fi urmat şi în primele 3 zile de după Luna Plină.
 
Dacă nu ţi-ai întâlnit, încă, sufletul-pereche, poţi scăpa de ghinion şi cu ajutorul tehnicilor, remediilor şi ritualurilor Feng Shui.
 
Iată un ritual simplu, în 11 paşi:
 
1.)
Aruncă tot ce îţi aminteşte despre fostele iubiri!
Nu te ajută cu nimic dacă păstrezi fotografiile cu fostul partener, trandafirii pe care ţi i-a dăruit la prima întâlnire sau mesajele siropoase şi declaraţiile trimise pe telefon sau pe Facebook!
 
Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI