Oana Radu și-a făcut cunoscută vocea prin participarea la o emisiune de talente, însă succesul ei a atins noi culmi începând cu anul 2014, odată cu transformarea sa fizică și muzicală spectaculoasă. Viața cântăreței, marcată şi de o luptă intensă cu kilogramele în plus, a fost subiect de interes în presa mondenă din România.

Prin intermediul celor 40 de întrebări provocatoare, telespectatorii vor avea ocazia să descopere cum privește astăzi artista trecutul, succesul în carieră și relația ei cu propria imagine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

“De cate ori v-au lovit bărbații?”, “Cât de șocată ați fost de incendierea iubitului dvs?”, “Cât rău v-a făcut tatăl dvs.?”, “Reusiti să controlați mâncatul compulsiv?”, “De câte ori v-ați tăiat singură craca de sub picioare?”,  sunt doar cateva dintre întrebarile adresate Oanei Radu in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

Citește și: Denise Rifai semnalează un nou fake news

Editia de duminica a emisiunii de interviuri portret “40 de întrebări cu Denise Rifai” promite și de această dată sa fie plină de sinceritate și revelații, în care Oana Radu își deschide sufletul în fața telespectatorilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si