Odeh a declarat că actuala lui iubită este o fată cuminte și că se completează perfect. Andreea a menționat că apreciază la Odeh că este foarte atent și grijuliu, că părinții ei îl plac și că în viitor se vede soția lui.

Ce a dezvăluit Odeh

Odeh și Grațiela și-au găsit parteneri noi de cuplu și i-au prezentat pe rând. Odeh a vorbit despre iubita lui, pe nume Andreea, de care se declară absolut îndrăgostit.

Suntem împreună de când s-a terminat fosta relație, de prin septembrie. Ne știam dinainte de emisiune, de la un fost loc de muncă. Am știu dintotdeauna că suntem compatibili, dar nu am avut nimic serios. Eu din prima am simțit ceva și știam că la un moment dat o să fie al meu.

Citește și: Kinga, eliminată din "Casa Iubirii". Radu izbucnește în lacrimi (VIDEO)

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Era mai vagabonțel așa un pic.(...) Îi ofer libertate. Sunt de părere că orice bărbat are aventuri ”, a spus actuala sa iubită.

„Nu mi s-a părut că e focul ăla”

Odeh a vorbit despre apariția fostei sale iubite alături de actualul partener. 

Citește și: Bianca critică cuplul Ionuț-Larisa. De ce crede că între cei doi nu există atracție fizică

Am văzut și participarea lor la această emisiune și am râs rău. Nu am nimic cu băiatul, dar nu mi s-a părut că e focul ăla. Se vede că e prea cuminte, nu face nimic. Grațiela este persoana care are nevoie de adrenalină în viața ei, să trăiască intens. Cu mine a avut parte, dar nu mai suportam eu multe chestii. Nu poți să o ții așa langa.
Să mă trezesc în fiecare dimineață cu 60 de apeluri? A zis băiatul ăla că îi dădea telefonul. Mie nu mi se pare ok. Frate, ești bărbat până la urmă.(...) Ele sunt foarte diferite, lui Grați îi place să atragă atenția, să facă pe nebuna, televiziunea, să fie sus pe mese”
, a mărturisit Odeh, la emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si