Sa tot avem zile libere si bani in buzunar! Proprietarii de hoteluri si de pensiuni se intrec in oferte care mai de care si scot mancarea la inaintare.
- Ce legume ati pus?
-Zuchinni, rosii cherry, rosii normale.
- E un preparat cautat de turisti?
-Da, este foarte cautat.
Chiar daca ajungeti la munte, nu veti duce dorul litoralului.
-Pregatim un calamar umplut cu legume si midii. Dincolo avem sparanghel, in ulei de masline si lamaie. Garnitura pentru calamar. Asteptam sa se faca si calamarii umpluti.
-Aici avem o rulada de pui invelit in prosciutto. Urmeaza sa le puneti pe farfurie.
Intregul platoul este asezona, apoi, cu flori. Nu de design, cum ati fi tentati sa credeti, ci de mancat.
Pentru o simpla siesta, dupa o masa copioasa ,sau un somn linistit, de seara pana dimineata, hotelierii pun la bataie camere in care sa va simtiti ca acasa.
ALINA PUCHIANU- REPREZENTANT COMPLEX TURISTIC: Camere foarte spatioase, au acces la cele 6 piscine interioare si exterioare.
Asadar, sa nu va faceti griji, in caz ca ploaia sacaitoare va va tine in hotel, in minivacanta.
Un pachet pentru trei nopti costa 900 de lei.