Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Oferte imbatabile la companiile aeriene, în luna ianuarie

Companiile aeriene vin cu oferte imbatabile în luna ianuarie, cunoscută, în mod tradițional, ca fiind perioada cu cele mai ieftine bilete de avion. Mulți călători profită de zborurile la prețuri mici, în timp ce alții își planifică vacanțele în săptămânile imediat următoare, când încă mai sunt promoții de nerefuzat.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cozile n-au contenit toată ziua pe Aeroportul Otopeni. După sărbătorile petrecute acasă, mulți români se întorc peste hotare. Însă pentru cei mai norocoși, vacanța abia acum începe. Acest lucru se datorează, în bună parte, biletelor ieftine de avion din această perioadă.

Tarife mici la călătoriile cu avionul

Destui călători își planifică escapadele pentru luna ianuarie, când găsesc zboruri la prețuri mult mai reduse decât în restul anului. Cum este și cazul acestui bărbat, care pleacă în concediu în Grecia.

"Au fost foarte rezonabile, da. Le-am luat înainte, chiar cu două luni. În fiecare an fac la fel. Iau mai devreme, ca să iau în ianuarie, e mai ieftin."

Iar ca el mai sunt destui români care procedează la fel.

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost găsit mort în casă. O anchetă a fost deschisă în acest caz

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

"M-am uitat, 20 de euro biletul de avion! Deci, e ok. De obicei, da, după 15 ianuarie încolo se reduc până la 70-80% chiar din prețul normal."

Ciprian Enea, consultant în turism: "Ne așteptăm la bilete de avion din ce în ce mai scumpe. Se pare că nu fac față companiile aeriene low-cost la prețurile cu care ne-au obișnuit în anii anteriori."

După începutul lunii februarie, călătoriile cu avionul se vor scumpi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI