Polițista Sam Lee și-a creat un cont pe rețeaua OnlyFans cu numele „Ofițera obraznică”, unde are deja 97 de postări greu de digerat de șefii ei din poliție.

Citește și: VIDEO. O femeie din Rusia a plătit un asasin profesionist ca să-i elimine cei 3 copii

Femeia se confruntă acum cu o sancțiune disciplinară din cauza acuzațiilor că nu a investigat cum trebuie un caz cu un deznodământ tragic, potrivit Daily Mail.

Citește și: "Îmi dau seama dacă un bărbat e bun la pat după un detaliu de la prima întâlnire". Ce test infailibil are femeia de 53 de ani pentru iubiții mai tineri decât ea

Sam Lee e acuzată că a investigat superficial expunerile indecente ale polițistului criminal Wayne Couzens.

Polițista Sam Lee putea să prevină o crimă oribilă

Sam Lee, care era polițistă la Unitatea de Comandă din Zona Sud a metropolei londoneze, este acuzat că „nu a întreprins anchetele corecte de investigație” în martie 2021, după ce Couzens s-a expus indecent personalului unui restaurant.

Citește și: Polițiști prinși în timp ce luau mită

Ofițerul obsedat de sex s-ar fi dezbrăcat în fața personalului de două ori, dar, în ciuda faptului că poliția i-a găsit numele, nu a întreprins nimic cu privire la infracțiunile sexuale comise de el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Câteva zile mai târziu, polițistul și-a folosit dreptul de reținere pentru a o atrage pe Sarah Everard în mașina lui, înainte de a o răpi, viola și apoi ucide.

În ciuda faptului că nu și-a făcut cum trebuie meseria în cazul lui Wayne Couzens, Sam Lee are o activitate intensă pe Instagram, unde a postat o serie de poze indecente, cu ipostaze pe jumătate goale.

Contul ei de Instagram se leagă și la contul ei OnlyFans, care are în prezent 97 de postări.

Mai mult, Sam Lee se confruntă săptămâna viitoare cu o comisie de disciplină pentru că „nu l-a prins pe Wayne Couzens”.

De ce este acuzată „Ofițera obraznică”

Sam Lee va participa la o audiere de șapte zile pentru abaterea de la sarcinile de serviciu, care urmează să înceapă pe 15 mai.

„Ofițera obraznică” este acuzată că „a furnizat ulterior o relatare înșelătoare a acțiunilor sale atunci când a fost interogată despre acestea”.

Citește și: Criminala cu față de Barbie, închisă pe viață. Ce a făcut după ce și-a ucis iubitul pentru că a vrut să se despartă de ea

Femeia ar fi încălcat mai multe Standarde de Comportament Profesional.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Contul de Instagram al femeii, pe care a postat o serie de poze XXX, pe jumătate goale, se numește „Good Girl Gone Bad”.

Polițista a provocat furie din partea colegilor ei când a postat un videoclip la limita decenței în care își afișează limba cu pierceing în timp ce era în uniformă.

sam lee

Sam Lee

În ciuda recomandărilor primite, ea a continuat să posteze în mod regulat poze erotice în lenjerie și alte ținute pline de viață.

În cele din urmă, femeia a fost suspendată din funcție pe motiv că a discreditat instituția polițienească.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si