Close sidebar
Close sidebar

Olaf Scholz: ”Rusia nu poate câştiga acest război sângeros”

Cancelarul german Olaf Scholz numește gestul lui Vladimir Putin ”un act de disperare” și este de părere că Rusia nu poate câștiga acest război.

Diana Bostan,

Olaf Scholz


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vladimir Putin a anunțat o mobilizare parţială a rezerviştilor ruşi, ba chiar bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani le-a fost interzis să părăsească țara.

Citeste si: Rușii, înspăimântați de „mobilizarea parțială” anunțată de Putin. Cei mai mulți dintre ei sunt hotărâți să părăsească țara

Cancelarul german Olaf Scholz numește gestul lui Vladimir Putin ”un act de disperare”

Vladimir ”Putin nu face decât să înrăutăţească lucrurile. El a subestimat complet situaţia, de la început, şi voinţa de a rezista a ucrainenilor”, a denunţat cancelarul german în marja Adunării Generale a ONU, la New York.

Citeste si: Putin interzice vânzarea biletelor de avion bărbaților cu vârste între 18 și 65 de ani. Care este motivul

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Rusia nu poate câştiga acest război sângeros”, a dat asigurări Olaf Scholz.

Putin a anunţat mobilizarea parţială în Rusia

„Scopul nostru este să eliberăm Donbasul”, a spus el. „De aceea am cerut Ministerului Apărării să fie de acord cu „mobilizarea parţială”, a adăugat el.

Citeste si: Ce crede Alexei Navalnîi despre mobilizarea parțială a Rusiei: „Putin nu blufează cu arma nucleară”

Președintele Vladimir Putin a anunțat că se va folosi de orice are la îndemână pentru ca Rusia să-și îndeplinească obiectivul pentru care a inițiat această ”operațiune specială”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI