Close sidebar
Close sidebar

Olanda: Un tren a rămas suspendat la o înălțime de 10 metri, în sculptura unei cozi de balenă

În aproprierea orașului Rotterdam din Olanda au fost surprinse imagini inedite cu un tren care a deraiat și care s-ar fi prăbușit în apă, de la o înălțime de 10 metri, a rămas suspendat în sculptura care înfățișează o coadă de balenă în mărime naturală.

Andreea Bolocan,

Conducătorul era singurul prezent în tren care a scăpat teafăr și nevătămat, datorită sculpturii [Sursa foto: libertatea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul de tren a avut loc în primele ore ale dimineții de luni, într-o stație de metrou de lângă Rotterdam. Trenul subteran a deraiat și a trecut de bariera stației, însă s-a oprit în uriașa sculptură, confecționată din fier, de forma unei cozi de balenă. 

Datorită sculpturii în formă de coadă de balenă, conducătorul trenului a scăpat nevătămat

Conducătorul era singurul prezent în tren care a scăpat teafăr și nevătămat, datorită sculpturii. Imediat după incident au apărut imagini pe site-ul de socializare Twitter, iar acestea sunt de-a dreptul spectaculoase. Trenul a rămas suspendat la o înălțime de 10 metri în aer, agățat de coada de balenă, care l-a oprit și a evitat prăbușirea în apă. 

Citeste si: Un autocar cu cel puţin zece pasageri s-a răsturnat pe DN 11A, în Vrancea

Citeste si: Care sunt noile măsuri implementate de către Metrorex pentru a se evita supraaglomerarea de la metrou

Din fericire în trenul suspendat nu se aflau pasageri

Polițiștii care au ajuns imediat la locul accidentului au declarat că în tren nu se aflau pasageri și ca nu există alte victime.

Oamenii legii au demarat și o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs deraierea. Conductorul trenului era în stare de șoc la apariția primelor echipaje de salvare, însă este în afara oricărui pericol.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Sursa: ABC News

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI