Vlad Plahotniuc a fost votata in unanimitate de cei prezenti la congres, scrie Hotnews.ro

"Votul dumneavoasta este o responsabilitate uriasa. Va multumesc pentru aceasta incredere acordata, pentru curaj pentru ca nu v-am promis un drum usor, dar la capat ne asteapta succesul. Obiectivul este clar, avem cele mai bune organizatii in teritoriu. Noi suntem sortiti sa reusim. Urmeaza sarbatorile de iarna. Va doresc sa le petreceti intr-o atmosfera cat mai calda.

Iar dupa sarbatori sa incepem in forta activitatea politica, parlamentara si guvernamentala", a declarat Vlad Plahotniuc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Partidul Democrat din Moldova este una dintre cele mai puternice formatiuni politice din tara. Partidul Democrat a aparut in februarie 1997 cu denumirea de "Miscarea pentru o Moldova Democratica si Prospera". PDM este un partid de centru-stanga, care promoveaza egalitatea, solidaritatea si libertatea in societate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si