Mămica de 33 de ani Olivia Renga a murit pe 27 iunie, lăsând în urmă trei fete, Neve, Wilkie și Elliot, potrivit Daily Mail.

Citește și: Și-a aruncat copiii pe geam, după care și-a pus capăt zilelor! Bărbatul ar fi clacat după o ceartă cu soția

Olivia a fost amintită de soțul ei, Jos, pe care îl cunoștea din liceu, ca fiind un „suflet frumos” și „un înger luat mult prea devreme de lângă copiii ei”.

"Suntem devastați, încercăm doar să facem lucrurile mai ușoare pentru fetițe”, a spus el.

Ce simptome au îngrijorat-o pe Olivia

Înainte de a primi un diagnostic atât de grav, Olivia a experimentat stări de greață și disconfort abdominal. Asta se întâmpla la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, iar la început nu a fost „nimic îngrijorător”.

Dar în Ajunul Crăciunului tânăra mămică s-a chinuit cu o durere bruscă și extremă de abdomen și a rămas țintuită la pat pentru mai multe zile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fiind perioada sărbătorilor, nicio clinică sau farmacie nu era deschisă, așa că Olivia a trebuit să își ducă singură agonia câteva zile înainte de a merge în sfârșit la un medic de familie.

Nu existau semne în rezultatele testelor care să indice un diagnostic grav, iar simptomele ei nu au fost considerate îngrijorătoare, deoarece nu avea antecedente familiale de cancer la ficat.

Ce simptome au îngrijorat-o pe Olivia

Ce simptome au îngrijorat-o pe Olivia

[Sursa foto: Facebook]

Sfârșitul fulgerător al mămicii de 33 de ani

Olivia a cerut o a doua opinie de la un medic generalist care „nu era încrezător” să o trimită acasă, în ciuda faptului că a văzut rezultatele testelor. Din nefericire, după o nouă serie de teste, a reieșit diagnosticul crunt: cancer hepatic.

Corpul ei era plin de carcinom neuroendocrin cu celule mici și a fost considerat „rar și agresiv”, deoarece se găsește de obicei în plămâni, nu în ficat.

Cuplul din orașul Ballarat „spera la un miracol”, în timp ce Olivia a început un tratament cu chimioterapie, dar, din păcate, lucrul cel mai rău s-a întâmplat, lăsându-l pe Josh ca tată singur cu trei copii.

Cei doi se cunoșteau de când aveau 16 ani, s-au căsătorit în 2016 și au avut prima lor fiică, Neve, în urmă cu patru ani.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Mesajul transmis de soțul rămas cu trei copii

Născută pe 19 februarie 1991, Olivia a-a stins din viață pe 27 iunie 2024. Mesajul scris de soțul ei este tulburător:

"Cu o mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a unui suflet atât de frumos. Un înger adevărat care ne-a fost luat mult prea devreme. Olivia va fi amintită ca o ființă blândă, ascultătoare, un umăr pe care oricine putea să plângă, o prietena hrănitoare, iubitoare de distracție și mamă a trei copii.

Soției mele, nimic din toate acestea nu mi se pare real, acum îți scriu asta dorindu-mi să fie totul un coșmar. Stânca mea, totul a dispărut. Durerea pe care o simt nu poate fi vindecată decât de tine. Mi-e dor de vocea ta, mi-e dor de discuțiile noastre, de zâmbetul tău, de atingerea ta. Fetelor noastre le vei lipsi mai mult decât pot exprima cuvintele. Știu că ele trei vor fi sub aripa ta pentru tot restul timpului", a scris soțul îndoliat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si