Confruntarea din Olivia Steer și medicul Mihai Craiu a stârnit o serie de dezbateri în mediul online, iar majoritatea internauților au criticat-o dur pe soția lui Andi Moisescu.

Citeste si: Tragedie imensă! Băiețel de 5 ani mort într-un incendiu cumplit! Cu doar cinci minute inainte i-a spus mamei "te iubesc"

Valul de critici la adresa ei și numeroasele comentarii și remarci negative primite de Olivia Steer pe conturile de socializare au determinat-o pe aceasta să-și închidă pagina de Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tată și-a scos fetița la vânzare pe net pentru a putea să-și plătească datoriile la jocurile de noroc! Ce sumă au plătit pe el cei care l-au cumpărat?

Pe lângă oamenii simpli, contestatari vocali au fost și din rândul vedetelor, una dintre acestea fiind Dana Rogoz care susține despre acea confruntare "e ca şi când un structurist îţi spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simţit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a

speriat îngrozitor în blocul ei nou".

Citeste si: Ei sunt românii care ne fac cinste! Theodor este considerat geniul din Medgidia! Americanii de la NASA sunt fascinați de mintea lui sclipitoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si