Close sidebar
Close sidebar

Omagiu emotionant adus Regelui Mihai de actrita Ioana Pavelescu: "Majestate, ajuta-ti poporul!"

Moartea Regelui Mihai a determinat-o pe Ioana Pavelescu sa scrie un mesaj emotionant.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Regele Mihai a incetat din viata pe 5 decembrie, la 96 de ani, in resedinta familiei din Elvetia. Disparitia ultimului monarh al Romaniei a emotionat-o profund pe cunoscuta actrita Ioana Pavelescu, care a scris cateva randuri din inima.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Romania este in doliu. Majestatea Sa Regele Mihai I este unsul lui Dumnezeu pentru acest pamant romanesc. Taina ungerii regilor ca si taina botezului si a casatoriei, nu poate fi schimbata de oameni. Poate fi uzurpata miseleste, dar ce fac oamenii aici pe pamant, nu poate atinge vointa si binecuvantarea lui Dumnezeu.

Regele Mihai primind aceasta taina de la Dumnezeu, a trai slujind-o cu credinta si iubire toata viata Lui. El fiind unsul lui Dumnezeu a fost legatura noastra cu divinitatea si speranta noastra ca si Dumnezeu se uita la noi. Regele Mihai isi va continua menirea Lui pentru poporul roman si de acolo de unde este acum, la picioarele lui Isus Christos. Majestate, ajuta-ti poporul!", a opinat Ioana Pavelescu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI