Tony, fratele fostului lider PRM Bistrita, Ancuta Carcu, a fost omagiat de catre pompierii voluntari din Tenerife, acolo unde a trait in ultimii ani si unde si-a gasit sfarsitul la doar 36 de ani. Barbatul facea parte din corpul de pompieri din regiunea Adeje si era considerat unul dintre cei mai curajosi voluntari. Colegii lui Tony au tinut un moment de reculegere si s-au rugat pentru sufletul romanului.

Tony Carcu a murit cu doar cateva zile inainte de Craciun. Barbatul si-a gasit sfarsitul intr-un tragic accident de circulatie. El a pierdut controlul volanului la iesirea de pe o autostrada si s-a prabuist cu masina de pe podul care facea legatura cu aceasta. Tony a murit pe loc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Familia tanarului nu si-a revenit nici acum din soc.

Ancuta Carcu este cunoscuta publicului din Romania pentru un proces celebru cu Corneliu Vadim Tudor, dupa ce acesta a jignit-o intr-o emisiune de televiziune. Bistriteanca a castigat procesul, insa a renuntat la pretentii dupa moartea tribunului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si