Close sidebar
Close sidebar

Omleta cu brânză. Secretele celui mai delicios preparat pentru micul dejun

Omleta cu brânză. Deși pare ușor de preparat, omleta are secretele ei. Vă prezentăm azi cum se face omleta perfectă!

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Omleta cu brânză. Ingrediente:

    2 ouă mari 

    un pic de sare

    un pic de piper

    Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

    Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

    Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

    35 de grame de brânză brie

    30 de grame de brânză cheddar (sau caşcaval de bună calitate) dat pe răzătoarea mare

    30 de grame de brânză gruyere feliată foarte subţire.

    Citeste si: Omleta la cuptor. Secretul uneia dintre cele mai savuroase omlete

    Omleta cu brânză. Cum se prepară:

    Începe prin a mărunţi brânza brie, cu tot cu coajă, adaugă ouăle, un vârf de linguriţă de sare şi puţin piper. Pune totul în blender şi omogenizează compoziţia. Dacă mai rămân câteva firicele de coajă de brie, nu e nicio problemă – se vor topi la gătit.

    Citeste si: Ouă de prepeliță. Ce trebuie să știi despre ele înainte de a le cumpăra. Ce produc în organismul tău

    Omleta cu brânză. În timp ce pregăteai ouăle, tigaia ta era pusă la încins, la flacără medie. Fără să o ungi cu ceva, pune un strat de brânză cheddar în ea şi aşteaptă un pic, până ce grăsimea începe să se separe, iar brânza devine ca o dantelă.

    Încet, pentru a nu strica dantelăria, toarnă compoziţia de ouă peste brânza din tigaie.

    Citeste si: Rețeță ciorbă de perișoare. Secretul care o face extrem de gustoasă

    Acum dă pace tigăii şi lasă omleta să se facă dar nu de tot. Când începe să se întărească pe margini dar încâ este puţin moale în interior, adaugă feliile de brânză gruyere pe toată suprafaţa omletei şi las-o astfel învelită până ce ouăle s-au gătit.

    Cu o spatulă, desprinde omleta de marginea tigăii şi ruleaz-o până arată aşa, ca o semilună.

    Citeste si: Cum sa gatesti spanacul congelat: 4 retete rapide

    Omleta cu brânză. Mai aşteaptă 30 de secunde, să fi sigură că s-a topit toată brânza şi scoate omleta pe o farfurie. O poţi garnisi cu ceapă verde tăiată mărunt sau cu frunzuliţe de pătrunjel şi o serveşti, desigur, cu pâine proaspătă, poate chiar puţin prăjită, scrie bzi.ro.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI