In articol:
Omleta la cuptor. Ingrediente:
8 ouă
240 ml lapte
80g șuncă, tocată cubulețe
250g brânză Cheddar, rasă
200g mozzarella, rasă
1 linguriță pudra de ceapă
sare și piper
Citeste si: Omletă de post. Rețeta uimitoare fără ouă care te va cuceri
Omleta la cuptor. Cum se prepară:
Preîncălzește cuptorul la 175oC, și unge o tavă cu puțin unt.
Citeste si: Sarmale de post: Rețeta care te va face să uiți de carne
Într-un vas pentru mixer adaugă ouăle și bate-le bine, până obții o compoziție spumoasă. Încorporează treptat laptele și asezonează cu sare și piper după gust.
Citeste si: Adevărul despre coastele de porc! Cât de sănătoase sunt?
Toarnă compoziția în tavă și lasă omleta cu brânză să se coacă timp de 40-45 de minute, sau până când oul este bine pătruns.
Citeste si: Reteta de mancare pe timp de criza. Zece idei extraordinare
Lasă omletă să stea la temperatura camerei timp de cinci minute înainte de a o tăia. O poți servi atât caldă cât și rece, alături de felii de pâine prăjită, scrie acasa.ro.