Close sidebar
Close sidebar

Constantin Enceanu trece prin clipe de coșmar. Cântărețul are mari dureri și va ajunge pe mâna medicilor

Constantin Enceanu evită, de mult timp, să ajungă pe mâna medicilor însă de data aceasta nu va avea scăpare. Cântărețul de muzică populară se pregătește să se opereze din cauza durerilor insuportabile.

Georgiana Balaban,

Constantin Enceanu, pe mâna medicilor.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Artistul s-a tot ferit de medici și a încercat să nu ajungă pe patul de spital, însă durerile nu îi dau pace ori ce ar face. Constantin Enceanu a decis să se interneze în spital. Încă de anul trecut artistul amână o operație care l-ar fi scăpat de toată suferința. Pentru că se va interna în spital este nevoit să absenteze de la un mare spectacol care va avea loc la Sala Palatului, in memoriam Petrică Mâțu Stoian.

Ce a mărturisit Constantin Enceanu

Constantin Enceanu a dezvăluit că nu va putea fi prezent la concert pentru că urmează să se opereze la genunchi: „Eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi.

Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul…”

Citește si: Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultima apariție a îndrăgitului artist

Interpretul de muzică populară a vorbit cu organizatorii evenimentului pentru a le explica motivul din cauza căruia va fi absent.

Chiar dacă își dorește foarte tare să ajungă la spectacol, sănătatea acestuia este mai importantă, așa că le-a sugerat acestora să nu îl pună pe afiș.

Citește si: Petrică Mîţu Stoian şi-a luat păcăleala vieții lui: „Este o mare ţeapă!” DEZVĂLUIRI

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună (…) Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum”, a

adăugat Constantin Enceanu.

El și Petrică Mâțu Stoian au fost prieteni foarte buni, fapt pentru care Enceanu a făcut o piesă în memoria regretatului artist, al cărui videoclip a fost filmat chiar pe plaiurile natale ale acestuia.

Citește si: Constantin Enceanu, dezvăluiri inedite din viata lui: "Am uitat pe banca, in parc, o geanta cu 80.000 de lei"

Renumitul spectacol se va desfășura pe 18 noiembrie 2022, la Sala Palatului din Capitală.

Citește si: Constantin Enceanu trebuie să se opereze de urgență! Artistul nu mai are altă opțiune. Ce se întâmplă cu el în aceste clipe: „Am tot amânat-o de un an și ceva”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI